CARBON ZUID

CARBON ZUID Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 411 beoordelingen
17 sep 2021 om 22:34 Heerlijke ribs en burger! Altijd een feestje! BEST ribs in town!
26 aug 2021 om 0:23 Lekker! Onze favoriete plek!
13 jul 2021 om 0:31 Absolutely fabulous!!! Yummy, hot, good sauce, tender, good sized portion!
13 jun 2021 om 14:04 We zijn klanten van Carbon altijd goede kwaliteit vlees, altijd mals en vers! Fijn dat we nu ook kunnen bestellen! Super bedankt Kok en bezorger!
21 mei 2021 om 23:12 Heerlijk eten. Jammer dat je geen sausjes bij het vlees krijgt en het ook niet los kunt bestellen.
15 mei 2021 om 18:50 Zalig!
16 apr 2021 om 1:39 Their ribs are so delicious and tender off the bone. I get 2 meals out of one order because it's a lot!
3 apr 2021 om 23:20 Teleurstellend, helaas. Gezien de betere reviews (en de prijs) hadden we er meer van verwacht. Op de hamburger zaten twee enorme schijven rauwe ui. En de Spareribs waren helaas ook niet bijzonder. De friet was wel lekker.
28 mrt 2021 om 19:16 Afgesproken en bevestigde levertijd 19.15 uur, werkelijke levertijd 20.00 uur.
21 mrt 2021 om 21:33 Rib eye en hamburger besteld, beide super lekker en de frietjes zijn altijd super krokant, echt heerlijk!
20 mrt 2021 om 23:01 Fantastic taste and food, we enjoy everything! Thanks!!